"Українська біржа" уклала першу угоду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Українська біржа" уклала першу угоду

Фондовий ринок
2153
Учора була укладена перша угода із простими іменними акціями "Укрнафти" на ВАТ "Українська біржа". Угоду уклали учасники торгів ТОВ "Кейбісі Сек'юрітіз Україна" і АТ "ІК "Проспект Інвестментс".
"Існуючі та потенційні учасники фондового ринку України стали свідками початку повноцінної роботи нової біржі, - говорить Президент "ІК "Проспект Інвестментс" Володимир Сіренко. - Завдяки технічним можливостям і високій динаміці розвитку "Українська біржа" найближчим часом дозволить концептуально змінити фондовий ринок як для професійних учасників, так і для кожного потенційного клієнта, що бажає самостійно випробувати свої сили в торгівлі на ринку. Можливість віддаленої торгівлі з реальним обігом коштів і цінних паперів створить абсолютно новий сегмент учасників".
Виконавчий директор ТОВ "Кейбісі Сек'юрітіз Україна" Петро Антропов відзначив, що укладена угода є фактичним підтвердженням планів біржі вже в найближчому майбутньому стати конкурентоспроможним торговельним майданчиком. "У цьому випадку можна розраховувати, що поява ще одного гравця зможе поліпшити ринкову інфраструктуру і тим самим залучити нових інвесторів, як закордонних, так і місцевих, а також нових емітентів, і, зрештою, збільшити ліквідність", - сказав Петро Антропов.
ВАТ "Українська біржа" - єдина біржа в Україні, яка надає можливість підключати системи інтернет-трейдингу, за допомогою яких інвестори можуть одержати прямий доступ на ринок.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас