Колишній канцлер Німеччини Герхард Шрьодер увійде до складу ради директорів ТНК-ВР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шрьодер увійде до складу ради директорів ТНК-ВР

Енергетика
662
Акціонери ТНК-BP домовилися про призначення трьох незалежних директорів у реструктуризовану раду директорів ТНК-ВР, говориться в повідомленні BP.
Одним з них стане колишній канцлер Німеччини Герхард Шрьодер. Також незалежними учасниками ради директорів російсько-британської ТНК-BP стануть Джеймс Ленг, недавно призначений на посаду голови ради директорів гірничодобувної компанії Rio Tinto, і президент Російського союзу промисловців і підприємців (РСПП) Олександр Шохін.
У головну раду директорів ТНК-BP компанія BP номінує чотирьох представників: головного виконавчого віце-президента групи ВР з розвідки та видобутку Ендрю Інгліса, віце-президента ВР Девіда Пітті, що очолює бізнес ВР у Росії, заступника головного фінансового директора ВР Ієна Макдональда і лорда Робертсона Порт-Елленського.
ААР номінує голову ради директорів "Альфа Груп" Михайла Фрідмана, голову групи компаній "Ренова" Віктора Вексельберга, голову ради директорів Access Industries Леонарда Блаватника і голову ради директорів Pamplona Capital Management Алекса Кнастера.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас