Україна запропонувала Європі розглянути можливість переходу на купівлю газу на російсько-українському кордоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна запропонувала Європі розглянути можливість переходу на купівлю газу на російсько-українському кордоні

Енергетика
3101
Україна запропонувала Європі розглянути можливість перейти на купівлю газу на російсько-українському кордоні. Про це повідомив посол України при ЄС Андрій Веселовський.
"Ці питання ми підняли в наших розмовах як на вищому рівні, так і на рівні експертів. І поставили в дуже практичну площину. Ми сказали нашим європейським партнерам, що це наша мета, і попросили по можливості позитивно розглянути наші пропозиції", - сказав він.
За словами посла, мабуть, що такі питання не вирішуються протягом декількох днів або навіть тижнів. У той же час, він висловив думку, що після завершення гострої фази російсько-українського конфлікту європейські експерти предметно займуться вивченням українських пропозицій.
"Зовні пропозиції виглядають дуже привабливими для всіх: і для європейців, і для України, та й, можливо, і в Російської Федерації буде тоді менше спокус грати на якихось уявних або реальних труднощах, і, таким чином, буде менше проблем і вони не будуть псувати собі репутацію", - сказав А.Веселовський.
"Так що я сподіваюся, що ця тема не забудеться, а ми, у всякому разі, не дозволимо, щоб вона забулася", - додав він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас