Український фондовий ринок у середу відкрився незначним зростанням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український фондовий ринок у середу відкрився незначним зростанням

Фондовий ринок
332
Український фондовий ринок у середу відкрився з невеликим плюсом. Активність низька, кількість змін котирувань мінімальна.
Відповідно до розрахунків групи компаній "Таск", станом на 11:30 індекс ПФТС виріс на 0,14% - до 294,13 пункту.
"До торговельної сесії зафіксовано сім угод на суму 653,9 млн грн, з яких три угоди на суму 653,7 млн грн із акціями "Азовсталі" і двох коксохімзаводів - Авдієвського коксохімзаводу та "Запоріжкоксу". Всі три угоди - неринкові, а ціна емітентів істотно перевищує поточні рівні ціни пропозиції", - прокоментував агентству "Інтерфакс-Україна" відкриття торговельної сесії ПФТС начальник аналітичного відділу КУА "ТАСК-Інвест" (Київ) Андрій Шевчишин.
Експерт відзначив, що станом на 11:30 зафіксоване звуження спредів по акціях "Дніпроенерго" (динаміка індексної ціни +4,24%) і "Західенерго" (індексна ціна не змінилася), а також акцій шахт "Червоноармійська-Західна №1" і "Комсомолець Донбасу", що говорить про можливу активізацію ринку по зазначених паперах".
"Спреди по акціях металургів, машинобудівників і банків розійшлися, що обмежує активність у даних секторах", - сказав А.Шевчишин.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас