Майже 2% киян повідомили про втрату роботи, а 25% чули про втрату роботи іншими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майже 2% киян повідомили про втрату роботи, а 25% чули про втрату роботи іншими

863
Тільки 2% опитаних киян повідомили про те, що у зв'язку із кризою їх звільнили з роботи, а 25,8% - сказали, що чули про втрату роботи їхніми знайомими. Про такі результати соціологічного дослідження "Соціальний стан сімей міста Києва" повідомив сьогодні голова Київського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді Валерій Танцюра.
Він відзначив, що киян криза торкнулася не дуже глибоко й у столиці на 30% ситуація краща, ніж в інших регіонах України.
Презентуючи результати проведеного з 9 по 30 грудня 2008 року соціологічного дослідження, він проінформував, що на питання: чи можуть вас звільнити у зв'язку із кризою, тільки 2% сказали, що їх уже звільнили; 4,1% респондентів відповіли, що, швидше за все, їх звільнять; що є великий ризик звільнення, вважають 26,5% опитаних киян. Упевнені, що не будуть звільненими, у грудні залишалися 32% жителів столиці, а 9% сказали, що не можуть відповісти на запитання.
На питання, чи є серед членів вашої сім'ї ті, кого, можливо, звільнять у зв'язку із кризою, 69,1% опитаних сказали, що ні; 23,8% - сказали, що так. Про скорочення штату протягом останніх трьох місяців в організації, де працює респондент, сказали 25,8% опитаних. У той же час, 43,5% відповіли, що скорочень не було. При цьому варто врахувати, що 4,6% не змогли відповісти на запитання, а 24,1% опитаних відповіли, що не працюють.
Взагалі про те, що у зв'язку з економічною кризою будуть відбуватися скорочення працівників, чули 83,6% опитаних, а 14,1% - сказали, що не знали про це. 0,7% не могли відповісти на запитання.
Опитування проводилося Державним інститутом розвитку сім'ї та молоді разом з Київським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді. Була опитана одна тисяча респондентів шляхом телефонного інтерв'ю. Похибка не перевищує 3,2%.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас