Черновецький: КМДА не розраховуватиметься з "Нафтогазом", поки не будуть підписані документи про проведення взаємозаліку за заборгованостями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький: КМДА не розраховуватиметься з "Нафтогазом", поки не будуть підписані документи про проведення взаємозаліку за заборгованостями

Енергетика
681
Київська міська державна адміністрація (КМДА) не розраховуватиметься з НАК "Нафтогаз України" до тих пір, поки керівництво компанії не підготує і не підпише документи про проведення взаємозаліку за заборгованостями минулих років. Про це журналістам заявив голова КМДА Леонід Черновецький.
"Ні копійки не заплатимо до тих пір, поки вони не підпишуть всі документи про те, скільки вони нам винні і як вони з нами збираються розраховуватися", - сказав Л.Черновецький.
Нагадаємо, раніше голова правління "Київенерго" Едуард Соколовський заявив, що заборгованість "Київенерго" перед " Нафтогазом" з боку місцевого бюджету складає 530 млн грн. Причому, за його словами, велика частина цієї заборгованості виникла у зв'язку з невиплатою з боку КМДА компенсацій за різницю між чинним тарифом і економічно обґрунтованим рівнем тарифів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас