Бразильський держбанк заплатить за контрольний пакет Votorantim Finances 1,8 млрд. дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бразильський держбанк заплатить за контрольний пакет Votorantim Finances 1,8 млрд. дол.

Фондовий ринок
164
Найбільший державний банк Бразилії оголосив про готовність заплатити $1,8 млрд. за придбання частки у фінансовому підрозділі одного із найбільших конгломератів Латинської Америки, повідомляє Associated Press.
Banco do Brasil SA після завершення угоди одержить 50% в Votorantim Finances SA, що є фінансовим підрозділом сімейного конгломерату Grupo Votarantim та вважається восьмою за розміром фінансовою установою в Бразилії та основним кредитором корпорацій і компаній, що ведуть бізнес у цій країні. Хоча бразильська влада поки відмовляється від коментарів, міністр фінансів Гвідо Мантега (Guido Mantega) уже заявив, що проведе із цього приводу прес-конференцію вже в найближчий час і надасть повну інформацію про угоду.
Ця новина надійшла менш ніж через 2 місяці після того, як Banco do Brasil оголосив про угоду на $2,3 млрд. зі збільшення своєї частки в іншому банку - Banco Nossa Caixa SA, що контролюється урядом штату Сан-Паулу.
Grupo Votarantim проводить великі операції на всій території Бразилії, бере участь у виробництві цементу, має активи в гірничодобувній промисловості і виробництві паперу, у сільському господарстві та інших секторах промисловості. На компанію працює більше 50 тис. людей.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас