Президент Латвії висловлюється за створення єдиного балтійського енергетичного ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент Латвії висловлюється за створення єдиного балтійського енергетичного ринку

Енергетика
301
Президент Латвії Валдіс Затлерс вважає, що в нинішніх умовах дуже важливо скористатися з можливості, щоб створити єдиний балтійський енергетичний ринок.
Як повідомили BNS у прес-службі президента, головну увагу під час зустрічі нового глави МЗС Литви Вігаудаса Ушацкаса із президентом Латвії було приділено питанням енергетичної політики.
Затлерс підкреслив важливість використання можливості для створення єдиного балтійського енергетичного ринку, указавши на необхідність прискорити цей процес і бути єдиними в створенні цього ринку, тому що це сприяло б також економічному розвитку. Президент також висловив надію на те, що робота над проектом нової Ігналинської АЕС активізується.
Ушацкас погодився в Затлерсом, відзначивши, що створення єдиного енергетичного ринку буде пріоритетом Литви під час її президентства в Раді держав регіону Балтійського моря, тому Литва постарається прискорити цей процес. Новий голова литовського МЗС і президент Латвії зійшлися в думці про те, що обидві країни повинні працювати спільно, тому що тільки так можуть одержати взаємну вигоду.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас