Обама оголосить про нові призначення на ключові силові посади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама оголосить про нові призначення на ключові силові посади

Казна та Політика
206
Обраний президент США Барак Обама проведе в п'ятницю у Вашингтоні прес-конференцію, повідомив штаб перехідної адміністрації Обами.
Офіційно тема прес-конференції не оголошена, але з посиланням на свої джерела відразу декілька американських ЗМІ повідомили, що Обама оголосить про подальші призначення на ключові "силові" посади у своїй майбутній адміністрації.
Обама, як очікується, на посаду директора ЦРУ офіційно висуне кандидатуру 70-річного Леона Панетти - колишнього голови апарату співробітників Білого дому в адміністрації президента США Білла Клінтона.
Обраний президент США оголосить також про своє рішення висунути на посаду директора національної розвідки США, що очолює всі 16 американських спецслужб, колишнього голову Тихоокеанського командування ВМС США адмірала у відставці Денніса Блера, якому 61 рік.
Обама також оголосить про призначення Джона Бреннана помічником президента США з внутрішньої безпеки і заступником радника президента США з національної безпеки в питаннях боротьби з тероризмом.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас