Чого ви чекаєте від 2009 року? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чого ви чекаєте від 2009 року?

1701
Економічна криза, холодна війна між прем'єром і президентом країни, розвал демократичної коаліції, відставка спікера, борги перед "Газпромом" і позачергові вибори.
Але була й радість перемог: це і блискучий виступ на Олімпіаді в Пекіні, і друге місце на "Євробаченні", і три наші футбольні команди, які продовжать боротьбу за Кубок УЄФА, брати Кличко, що не знають поразок на ринзі.
Фокус поцікавився в українців, які надії вони покладають на майбутній рік і чого побоюються.
Андрій Данилко, артист Року Бика чекаю з інтересом, оскільки це мій рік. Сподіваюся, що криза, що змішала всі плани, принесе і щось гарне.
Наприклад, зникнуть всі зайві групи, розраховані лише на корпоративи. А взагалі, бажаю всім сприймати неприємності з посмішкою - так легше.
Олександр Пономарьов, народний артист України Щоб ми все-таки гідно пережили цю економічну кризу. Крім того, покладаю надії на глобальне оновлення нинішнього політикуму.
Андрій Доманський, телеведучий З нетерпінням чекаю четвертої частини "Термінатора", у якій буде показано, що в майбутньому все набагато гірше, ніж ми можемо собі уявити.
Сергій Поярков, художник Чого я чекаю, крім грошей? Мрію, щоб все населення України перестало нарешті дивитися політичні ток-шоу і рейтинг цих програм упав до нуля.
Ірина Данилевська, співзасновник і голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week У січні ми плануємо взяти участь у виставці прет-а-порте в Парижі. Дуже сподіваюся, що це стане гарним початком для виходу українських дизайнерів на міжнародний ринок.
Володимир Зеленський, лідер "Студії Квартал-95" Не хочу нічого нового і не хочу нічого втратити, нехай усе залишиться як колись. У нас був рік Свині, наступний рік Корови, отож, бажаю всім, щоб настав нарешті рік Людини.
Людмила Баронча, головний архітектор проектів ІСК "Столиця" Сподіваюся на швидке відродження будівельної галузі. Дуже хочеться забути слово "криза" і набути впевненості в завтрашньому дні. Ще мрію закінчити ремонт і переїхати у власну квартиру
Роман Духопел, керівник зовнішніх проектів Центру IT-досліджень АНХ при уряді РФ Чекаю економічного чуда та упевнений, що до кінця 2009-го в нас з'являться всі передумови для нього. Звільнені оцінять свої здібності і знайдуть роботу. Менеджерів зменшиться, не буде проблем із двірниками. Ті ж, хто залишився на роботі, зроблять все, щоб її не втратити. У країнах СНД дуже низька продуктивність праці, але за рік, думаю, вона зросте вдвічі.
Марк Кузнєцов, дизайнер інтер'єрів Я очікую, що відбудеться те, чого більшість людей не очікує. Майбутній рік стане роком сюрпризів, причому драматичних. Червона смуга, якою будуть обкреслені всі дні майбутнього року, - це, звичайно, криза і те, як вона буде змінювати наше життя.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас