Смішні світу цього. Топ політичних курйозів - 2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смішні світу цього. Топ політичних курйозів - 2008

1609
Впливові люди теж помиляються і потрапляють у безглузді ситуації. Відмінність лише в тому, що червоніти їм доводиться на міжнародному рівні. Фокус згадав найзабавніші випадки, в які потрапляли політики цього року.
Черевики. "Це тобі прощальний поцілунок, собака" - з такими словами іракський журналіст під час прес-конференції Джорджа Буша запустив у нього обидва своїх черевика.
І хоча Бушу вдалося вчасно увернутися, інцидент не залишився без уваги: журналіст був арештований, а черевики стали предметом торгів.
Краватка. Президент Грузії Михайло Саакашвілі одержав порцію глузувань після того, як канал Бі-бі-сі продемонстрував ролик, в якому грузинський лідер, перенервувавши під час неприємного для нього телефонного дзвінка, жував свою краватку.
Літак. "Мазурик якийсь літак потяг" - так прокоментував прем'єр-міністр РФ Володимир Путін конфлікт в аеропорті "Бориспіль" між Віктором Ющенком і Юлією Тимошенко.
Прем'єр не змогла вчасно полетіти до Москви на зустріч з російським колегою, оскільки урядовим літаком скористався Ющенко.
Бюст. "Меркель демонструє бюст" – такими були заголовки європейських видань після того, як канцлер Німеччини, завжди одягнена в строгі сірі костюми, з'явилася на відкритті Національного оперного театру в Осло у вечірній сукні з глибоким декольте.
Підбори. Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко впала в Луганську на очах у переповненого стадіону. Інцидент відбувся під час проходження до трибуни червоною килимовою доріжкою.
Піднятися главі уряду допоміг Міністр вугільної промисловості Віктор Полтавець. Цілковитого самовладання Тимошенко не втратила і відразу в мікрофон оголосила, що всьому провиною високі підбори.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас