Міністр фінансів очікує лише погіршення економічних прогнозів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр фінансів очікує лише погіршення економічних прогнозів

Казна та Політика
3617
Міністр фінансів України Віктор Пинзеник очікує лише погіршення економічних прогнозів у найближчі місяці, але вірить, що з економічної кризи не так складно вийти.
"У найближчі місяці, якщо не будуть початі правильні дії, я очікую тільки погіршення прогнозів розвитку як світової економіки, так і кожної країни світу. Україна - не виняток", - відзначив міністр.
Він розповів, що останні чотири місяці починає свій робочий день із "повідомлень як із фронту бойових дій", причому останнім часом, за його словами, "з'явилися фронтові повідомлення якісно іншого роду та вкрай тривожні".
У той же час Пинзеник додав, що "світло наприкінці тунелю є" і з нинішньої ситуації вийти не так складно. Міністр переконаний: через рік або два нинішні важкі періоди будуть "здаватися нам лише сном, дуже поганим сном".
"Тому що все встане на свої місця. Запрацюють на повну потужність заводи і фабрики, люди повернуться на свої робочі місця, буде рости зарплата, доходи громадян і прибуток власників", - прогнозує голова Мінфіну.
Для цього, на думку Пинзеника, необхідно зберегти купівельну спроможність національної валюти і не допустити інфляції.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас