Вплив глобальної кризи на нафтову галузь продовжиться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вплив глобальної кризи на нафтову галузь продовжиться

Енергетика
785
На думку генерального секретаря Союзу арабських банків, негативний вплив глобальної фінансової кризи на економіки країн Перської затоки продовжиться. Але вони переживуть цю кризу легше, ніж багато інших держав.
Голова Союзу Фуад Шейкер заявив, що проблеми нинішньої фінансової кризи не скінчилися, і він очікує, що криза вдарить по нафтовому секторі після удару, що прийшовся по американській автомобілебудівній галузі.
Він вважає головним фактором, що впливає на стан арабських економік, падіння цін на нафту, що зачіпає і не нафтові арабські держави. а також туристичну індустрію та експорт.
Шейкер підкреслив, що арабські економіки не покажуть негативне зростання, однак продемонструють зниження темпів зростання, що у цілому складе не менше 2%.
Коментуючи становище арабських банків, Шейкер сказав: "Банки регіону постраждають від кризи, але їхня ситуація буде кращою, ніж в інших банків в інших регіонах світу, однак буде потрібно збільшувати капітал та інвестиції, а також розробляти нову політику для виявлення ранніх симптомів криз".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас