Toyota, Nissan і Honda встановили рекорд падіння продажів у листопаді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota, Nissan і Honda встановили рекорд падіння продажів у листопаді

Казна та Політика
1990
Відповідно до офіційної заяви компанії Toyota, світові продажі японського автовиробника впали в листопаді відразу на 21,8% відносно торішнього показника і склали 618 тис. автомобілів. Це найбільше зниження за 8 років, за час, з якого ведеться такого роду зіставлення.
Двома днями раніше Toyota виступила із прогнозом, що закінчить цей рік з операційними збитками вперше за 70 років. Операційні річні збитки компанії, прогнозуються на рівні 150 млрд. ієн ($1,7 млрд.).
Продажі компанії Nissan у листопаді скоротилися на 19,8%, а виробництво на 33,7%, склавши 222 тис. автомобілів.
Другий за розміром японський автоконцерн Honda Motor Co. оголосив про падіння своїх продажів у листопаді на 9,9% до 326 тис. машин - найгірший показник за 5 років.
Японські виробники ремствують на зниження попиту на їхню продукцію в США і Європі, що й привело до таких обтяжливих результатів за минулий місяць. Однак, японські компанії, що концентрують увагу на виробництві економічних автомобілів зуміли уникнути низки проблем, з якими зіткнулися їхні американські конкуренти, тому що спад попиту на їхню продукцію обумовлений багато в чому саме відсутністю економії палива.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас