Черновецький пообіцяв підвищення квартплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький пообіцяв підвищення квартплати

Казна та Політика
687
Київський міський голова Леонід Черновецький прогнозує в новому році підвищення квартплати для “середньої ланки” киян на 30%.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на запитання, чи планує міська влада підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення столиці.
Мер вкотре підкреслив, що доможеться того, що в Києві буде тріумфувати принцип: багаті платять за соціально незахищених. За його словами, близько 700 тис. малозабезпечених будуть платити за житлово-комунальні послуги ще менше, ніж зараз, або взагалі не будуть платити. Для жителів елітних будинків будуть збільшені платежі, але мер не уточнив, у скільки разів.
“А для середньої ланки буде підвищення на 30% по квартплаті”, - сказав мер.
Він також повідомив, що в Києві починається програма “Обкладання”. Як пояснив Черновецький, людям з високим статком доведеться платити за елітні машини, за яхти, за літаки-вертольоти, за проліт над містом, за проходження кораблем по акваторії Дніпра. Отримані гроші мер обіцяє направити на поліпшення умов життя киян, зокрема, на екологію.
“Я поверну осетрів у Дніпро. У мене є програм “Дніпро”, - заявив Черновецький.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас