Зарубінський: Ліпше з бюджетом, ніж без нього — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зарубінський: Ліпше з бюджетом, ніж без нього

Казна та Політика
306
Красивого, ідеального бюджету в нинішній ситуації просто бути не може. Таку думку висловив народний депутат України від Блоку Литвина Олег Зарубінський.
"Мова йде не про уряд, не про Президента й не про парламент, а про те, що сьогодні ресурсна база наповнення бюджету серйозно страждає внаслідок економічних процесів, які проходять усередині країни та поза нею. Тому говорити, що бюджет може бути хорошим, ймовірно, не можна", - додав політик.
Він відзначив, що питання треба розділити таким чином: або країна залишається без бюджету, що найгірше, тому що відразу виникає проблема з фінансуванням захищених соціальних статей: "Якщо немає прийнятого бюджету, то фінансування наступного року відбувається виходячи з 1/12 на місяць торішнього бюджету, або країна виходить у Новий рік із новим бюджетом, яким би він не був".
"Ліпше бюджет, ніж його відсутність", - резюмував Олег Зарубінський.
Нагадаємо, сьогодні в парламенті був зареєстрований проект бюджету на 2009 рік.
Президент України Віктор Ющенко назвав безвідповідальним підготовлений урядом проект бюджету на 2009 рік. "Це трагедія, це найбільш безвідповідальний документ", - сказав В.Ющенко. Водночас він зазначив, що уряд несе пряму відповідальність за підготовлений ним проект бюджету.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас