Криза забере у Michelin 150 млн. євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криза забере у Michelin 150 млн. євро

Казна та Політика
353
Один із провідних світових виробників автопокришок - французька компанія Michelin - прогнозує втрати через скорочення виробництва в розмірі приблизно 150 мільйонів євро. Повідомляється в заяві компанії.
Скорочення виробництва викликане різким зниженням у листопаді попиту на шини в Європі, Північній Америці, Азії і Південній Америці. Насамперед, це пояснюється скороченням продукції автовиробниками на тлі світової економічної кризи.
Обсяги продажів шин для пасажирських і вантажівок малою вантажопідйомністю в Європі знизилися в листопаді на 33,5% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, а в Північній Америці - на 31%.
Минулого місяця керівництво Michelin тимчасово призупинило роботу заводів на території Румунії до наступних розпоряджень. Також традиційні вихідні з нагоди дня Подяки були збільшені на три дні для робітників одного заводу в американському штаті Південна Кароліна.
З 1 листопада відділення Michelin у Північній Америці повідомило про тимчасове припинення виробництва на трьох заводах у США - у штатах Алабама та Індіана.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас