РФ, Казахстан, Вірменія, Таджикистан і Киргизія заснували антикризовий фонд на 10 млрд. дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РФ, Казахстан, Вірменія, Таджикистан і Киргизія заснували антикризовий фонд на 10 млрд. дол.

Валюта
398
Президенти Росії, Казахстану, Вірменії, Таджикистану і Киргизії на неформальному саміті в Боровому (Акмолінська область Казахстану) прийняли рішення про заснування спільного антикризового фонду, повідомила в понеділок прес-служба президента Казахстану.
"Ухвалене рішення про заснування спільного фонду в розмірі $10 млрд для сприяння державам у подоланні наслідків світової економічної кризи", - відзначається в повідомленні.
"Під час саміту голови держав обговорили широке коло питань регіонального співробітництва, у тому числі в сфері колективної безпеки і щодо спільного вирішення економічних проблем в умовах світової кризи", - говориться в повідомленні.
У ньому відзначається, що учасники саміту "прийшли до угоди сформувати в рамках ОДКБ угруповання сил швидкого реагування для забезпечення безпеки держав-учасниць".
19-21 грудня в курортній зоні Борове з ініціативи президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва відбулася неформальна зустріч президентів Казахстану, Вірменії, Киргизії, Росії і Таджикистану.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас