Знизився попит на дорогі автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Знизився попит на дорогі автомобілі

637
Наслідки світової фінансової кризи докотилися і до виробників преміальних марок
Як пише журнал Autocar, у листопаді попит на автомобілі Ferrari знизився майже в шість разів: із традиційних (останнім часом) 600 машин щомісяця до 92 автомобілів, які були продані за минулий місяць.
Крім того, керівництво італійської марки не виключає можливість скорочення 300 співробітників, а також планує оголосити 20-денні різдвяні канікули для зниження обсягів виробництва, передає Lenta.ru.
За інформацією британських журналістів, падіння попиту спостерігається не тільки на дорогі 12-циліндрові моделі Ferrari 612 Scaglietti і Ferrari 599 Fiorano, але й на більш-менш доступне сімейство F430. Причому продажі останніх постраждали ще й від того, що незабаром на ринку повинна з'явиться нова модель Ferrari - California, із практичним твердим складним верхом і більш традиційним передньомоторним компонуванням.
За словами керівництва Ferrari, зниження попиту на спортивні автомобілі на одних ринках (наприклад у Європі і США) дозволить перенаправляти частину квот у країни, де існує стабільний попит на італійські машини - у Китай, Росію та інші ринки, що бурхливо розвиваються. Тим самим, як вважають італійці, їм удасться втримати попит на докризовому рівні і в цьому, і в наступному році.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас