Китайські мисливці за нерухомістю готують рейд у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайські мисливці за нерухомістю готують рейд у США

Нерухомість
1078
Китайські мисливці за вигідними угодами готуються до рейду по американських містах, таких як Лос-Анджелес і Сан-Франциско, де відзначається найбільш значне в США падіння цін на житло, повідомляє Financial Times.
Найбільший китайський сайт, присвячений нерухомості, SouFun, організує в січні тур для тих, хто хоче прицінитися до нерухомості в Каліфорнії і, можливо, Неваді. Операційний директор компанії Лю Цзян заявив, що за три дні після появи реклами інтерес до ідеї проявило близько 300 осіб, однак у першу поїздку відправиться невелика група.
"Оскільки на китайському ринку виникли проблеми, багато хто просить нас дати їм можливість ознайомитися з іноземними ринками, особливо американським", - сказав він.
Обмеження на вивезення грошей з Китаю можуть виявитися перешкодою, додав він, однак якщо в потенційного інвестора є іноземний паспорт, це полегшить справу.
Професіонали сектора нерухомості говорять, що серед заможних китайців, які найчастіше тримають значну частку своїх активів у нерухомості, великий інтерес до інвестицій за кордоном.
У плану SouFun є й супротивники. "Якщо цим людям не потрібно житло в США, щоб там жити, це безглуздо, - заявив експерт з нерухомості з Китайської академії суспільних наук І Чжанрон . - Кілька років тому було багато розмов про інвестиції в німецьку нерухомість, але більшість людей, що зробили це, втратили великі гроші".
Сайт SouFun, що належить австралійській компанії Telstra, надає інформацію про ринки нерухомості більш ніж 100 міст і має більше 40 млн. зареєстрованих користувачів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас