Незалежні аналітики прогнозують поглиблення рецесії у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Незалежні аналітики прогнозують поглиблення рецесії у США

Казна та Політика
583
Показники майбутнього зростання американської економіки і рівня її зростання в річному вирахуванні минулого тижня підвищилися, однак вони як і раніше дають підстави очікувати, що в найближчому майбутньому рецесія підсилиться, заявила аналітична організація, повідомляє Reuters.
Інститут вивчення економічних циклів (Economic Cycle Research Institute), незалежна організація, що складає прогнози, головний офіс якої знаходиться в Нью-Йорку, оголосила, що її індекс Weekly Leading Index за тиждень, що завершився 28 листопада, виріс із 106,9 пункту до 109,9 пункту. Негативне значення індексу в перерахунку на річні темпи зростання зменшилося з мінус 29,2% до мінус 28,5%.
"Незважаючи на перше підвищення WLI із середини вересня, індекс як і раніше відображає глибокий циклічний рух униз, і це змушує припускати, що в найближчі місяці рецесія ще поглибиться", - заявив керуючий директор ECRI Лакшман Ачутхан.
Зростання цін на акції і житло сприяло тижневому підвищенню індексу, однак зниження цін на сировинні товари почасти нейтралізувало приріст, додав Ачутхан.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас