Експерт: Покупці після кризи будуть віддавати перевагу купівлі готового житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Покупці після кризи будуть віддавати перевагу купівлі готового житла

Нерухомість
1845
Покупці через сформовану в них недовіру до будівельних компаній по завершенню кризи будуть віддавати перевагу покупці вже готового житла, а не на етапі будівництва.
"Ринок переходить до клієнтоорієнтованого. Після кризи у виграші залишаться забудовники, що пропонують готове житло", - висловив свою думку агентству "Інтерфакс-Україна" керівник відділу маркетингу і PR будівельно-інвестиційної компанії "Київ Житло-Інвест" (Київ) Володимир Германов.
На його думку, у сьогоднішніх умовах будівельним компаніям необхідно мінімізувати свої витрати і направити всі кошти на завершення будівництва житла, щоб відразу ж при стабілізації ситуації на ринку його пропонувати покупцеві.
"Ціни знизяться в 2009 році. Варто сказати, що зараз будь-яка заявлена ціна компаніями не актуальна, тому що покупців на ринку нема ", - додав В.Германов.
Група компаній "Київ-Житло-Інвест" заснована в 2001 році. Основні напрямки діяльності - проектування, будівництво житлових та офісних комплексів, інвестиції в будівництво, управління проектами, експлуатація житла і комерційної нерухомості. Загальна площа проектів компанії - понад 60 тис. кв. м. Основні реалізовані проекти: житловий комплекс преміум-класу "Введенський", житлово-офісний комплекс бізнес-класу "Ботанік тауерз".
"Київ-Житло-Інвест" є членом Української будівельної асоціації (УБА).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас