Експерт: Українські компанії продовжують викликати інтерес на міжнародному ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Українські компанії продовжують викликати інтерес на міжнародному ринку

Казна та Політика
968
Кількість переглядів інформації про українські компанії в Міжнародній інформаційній системі "КОМПАС" у листопаді знизилася всього на 0,27% у порівнянні з жовтнем, говориться в прес-релізі "КОМПАС Україна" (Київ) у середу.
За даними прес-служби компанії, за підсумками січня-листопада серед країн колишнього СРСР, зареєстрованих в інформаційній системі "КОМПАС", за кількістю переглядів Україна знаходиться на другому місці після компаній Росії.
"У цілому, протягом 2008 року для українських компаній спостерігається позитивна динаміка збільшення кількості переглядів у системі "КОМПАС ", а виходить, і продовжує рости інтерес до українських компаній на міжнародному ринку", - цитується в прес-релізі начальник відділу маркетингу компанії "КОМПАС Україна" Віталій Шептун.
За даними компанії, третє, четверте і п'яте місця за популярністю в пошуковій системі займають Білорусія, Молдова і Казахстан відповідно.
При цьому експерти відзначають, що серед 63 країн-учасниць системи "КОМПАС" за кількістю переглядів інформації про компанії Україна займає 20-е місце.
Система "КОМПАС" - міжнародна інформаційна система класу B2B, у якій представлена довідкова інформація про 2,4 млн компаній з 63 країн світу. Система працює в Україні - з 1993 року.
Офіційним представником "КОМПАС" в Україні є компанія ЗАТ "Інфоцентр-Україна" ("КОМПАС Україна").
Основні носії - національні і міжнародні довідники на компакт-дисках, а також на міжнародних B2B-порталах "КОМПАС". Цільова аудиторія - керівники компаній, фахівці відділів маркетингу, продажів, постачання та ЗЕД.
Головна компанія Kompass International Neuenschwander знаходиться в Парижі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас