АМКУ вживе заходів для добросовісної конкуренції на ринку банківських послуг у разі відповідного подання НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ вживе заходів для добросовісної конкуренції на ринку банківських послуг у разі відповідного подання НБУ

Валюта
760
Антимонопольний комітет України готовий вжити заходів щодо затвердження принципів добросовісної конкуренції на ринку банківських послуг у разі внесення Національним банком України вмотивованого подання щодо необхідності таких дій.
Відповідне звернення виконувач обов'язків голови комітету Олександр Мельниченко надіслав до голови НБУ Володимира Стельмаха, повідомляє прес-служба АМКУ.
Підставою для такого звернення стала оголошена 27 листопада 2008 р. заява заступника голови НБУ Олександра Савченка щодо наміру звернутися до комітету з метою врегулювання ситуації на валютному ринку. Зважаючи на ситуацію, що склалася на ринку банківських послуг, та ймовірну необхідність втручання Антимонопольного комітету, комітет вирішив звернутися з цього приводу до НБУ.
Крім того, Мельниченко провів телефонну розмову зі В.Стельмахом, особисто довівши позицію комітету до відома голови НБУ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас