Київську філію АБ "Брокбізнесбанк" розширює мережа обслуговування населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київську філію АБ "Брокбізнесбанк" розширює мережа обслуговування населення

254
Київську філію АБ "Брокбізнесбанк" розширює мережа обслуговування населення регіону, забезпечуючи всілякий спектр послуг і високий рівень обслуговування своїх клієнтів.
Київська філія ввела в експлуатацію 2 банкомати (вуличний з режимом роботи "цілодобово" і хольний), розташовані за адресою:
-г. Ірпень Київської області, вул. Садовая,55.
На території Київського регіону працюють всього 89 банкоматів і 105 pos-терміналів АБ "Брокбізнесбанк".
Вдале розташування в регіоні банкоматів і pos-терміналів АБ”Брокбізнесбанк” допомагають швидко і якісно обслуговувати клієнтів - тримачі пластикових карток міжнародних платіжних систем .
Киевський філія АБ "Брокбізнесбанк" почала роботу з 2004 року і розташований за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 115. При Київській філії відкриті і працюють 23 відділення банку. Філію надає повний спектр банківських послуг для фізичних і юридичних осіб.
АБ "Брокбізнесбанк" активно працює на ринку фінансових послуг з просування карткових продуктів, розвиває мережу банкоматів, створює для клієнтів сприятливі умови для обслуговування. На 01.11.08 р. банк встановив 397 банкоматів, 437 pos-терміналів і пунктів видачі готівки.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас