"Київенерго" відновила електропостачання фінансованих з бюджету Києва підприємств-боржників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" відновила електропостачання фінансованих з бюджету Києва підприємств-боржників

Енергетика
107
Компанія "Київенерго" відновила електропостачання підприємств і установ, фінансованих з міського й районного бюджетів міста, які мають заборгованість за спожиту електроенергію.
Про це Українським Новинам повідомила прес-служба "Київенерго".
"27 листопада "Київенерго" відновила електропостачання відключених напередодні підприємств, які фінансуються з міського й районного бюджетів та мають істотну заборгованість за спожиту електроенергію", - сказано в повідомленні.
"Київенерго" пояснює поновлення поставок електроенергії тим, що компанія одержала відповідні запевненням від Київської міської державної адміністрації про прийняття Києвом термінових заходів щодо погашення боргу.
"Київмісбкадміністрація пообіцяла вжити термінових заходів для розрахунку перед "Київенерго" за спожиту електроенергію фінансованих з бюджету міста підприємств", - сказано в повідомленні.
Компанія уточнює, що за станом на 27 листопада борг за електроенергію всіх категорій споживачів перед "Київенерго" становить 709,593 млн. гривень.
Борг підприємств, фінансованих з міського й районного бюджетів - близько 4,6 млн. гривень.
Як повідомляло агентство, 26 листопада "Київенерго" почала відключення фінансованих з бюджету Києва підприємств-боржників.
2007 рік "Київенерго" закінчила із чистим прибутком 6,149 млн. гривень, збільшивши чистий дохід порівняно з 2006 роком на 40,83%, або на 1 340,535 млн. гривень до 4 624,091 млн. гривень.
50%+1 акція "Київенерго" перебувають у державній власності й передані в статутний фонд національної акціонерної компанії "Енергетична компанія України".
Кіпрська Fluminea Limited володіє 15,72% акцій компанії, Kapiton Trading Limited (Кіпр) - 24,98%.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас