Продан очолив оперативний штаб, який буде рятувати від кризи ПЕК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продан очолив оперативний штаб, який буде рятувати від кризи ПЕК

Енергетика
314
У Міністерстві палива та енергетики створений Штаб оперативного реагування і вживання заходів з мінімізації негативного впливу світової економічної кризи на функціонування підприємств паливно-енергетичного комплексу України. Про це повідомили в прес-службі Мінпаливенерго.
Очолює Штаб міністр палива та енергетики Юрій Продан. До складу штабу ввійшли перший заступник міністра, п'ять його заступників, директори шести департаментів міністерства, голова Нацкомісії регуляція електроенергетики Валерій Кальченко (за згодою), директор ДП "Енергоринок" Анатолій Врублевський (за згодою), в.о. директора ДП НЕК "Укренерго" Костянтин Ущаповський, президент ДП НАЕК "Енергоатом" Юрій Недашковський, президент НАК "Енергетична компанія України" Володимир Зіневич, перший заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Володимир Триколич і головний фахівець Департаменту з питань електроенергетики (секретар Штабу) Олена Некрасова.
Відповідно до наказу міністра від 26 листопада, засідання Штабу будуть проводитися якщо буде потреба, але не менш ніж раз на тиждень.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас