"Київенерго" почало відключення за борги підприємств, фінансованих зі столичного бюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" почало відключення за борги підприємств, фінансованих зі столичного бюджету

Енергетика
412
ВАТ "Київенерго", що експлуатує столичний енергокомплекс, у середу почало обмеження електропостачання підприємств, які фінансуються з міського і районного бюджетів Києва за борги, повідомила прес-служба енергокомпанії.
"Поновлення електропостачання боржників відбудеться за умови повного погашення заборгованості за спожиту електроенергію", - говориться в повідомленні "Київенерго".
Прес-служба нагадує, що 25 листопада компанія звернулася в Київську міську державну адміністрацію з офіційним листом, висловивши стурбованість низьким рівнем розрахунків за спожиту електроенергію низки установ та організацій столиці, і попередила про відключення за борги.
"У компанії сподіваються, що Київська міська державна адміністрація вживе термінових заходів для розрахунків за спожиту електроенергію установ та організацій, які фінансуються з міського і районного бюджетів Києва, перед "Київенерго", - відзначають в енергокомпанії.
"Київенерго" експлуатує практично всі енергетичні об'єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі (ТЕЦ). Сумарна встановлена електрична потужність двох ТЕЦ компанії становить 1,2 тис. Мвт, теплова - 3,614 тис. Гкал-г, теплофікаційна потужність всіх об'єктів - 8,581 тис. Гкал-г.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас