Експерт: В Україні до кінця року може призупинитися будівництво до 70% житлових об'єктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: В Україні до кінця року може призупинитися будівництво до 70% житлових об'єктів

Нерухомість
1394
В Україні до кінця 2008 року можливе припинення будівництва до 70% житлових об'єктів у зв'язку з економічною кризою, повідомив голова ради директорів девелоперської компанії "XXI Століття" (Київ), голова ради директорів Української будівельної асоціації (УБА) Лев Парцхаладзе.
"По Україні до кінця року до 70% житлових об'єктів можуть призупинити будівництво", - сказав він під час третього міжнародного саміту Інституту Адама Сміта "Нерухомість України" у Києві в понеділок
При цьому Л.Парцхаладзе відзначив, що в середньостроковій перспективі очікується відновлення ринку житлової нерухомості. "Після стагнації в 2009 році ціни на житло будуть рости помірними темпами з 2010 року", - сказав він.
При цьому голова УБА відзначив, що для стабілізації ситуації на ринку житлової нерухомості необхідне спрощення дозвільної системи, створення умов і можливості для населення купувати житло через доступну іпотеку.
Крім того, за його словами, сьогодні в Україні необхідно захистити вітчизняних девелоперів і будівельників, а також сконцентруватися на реалізації великих проектів, зокрема, під Євро-2012.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас