У Британії росте число вилучень житла за борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії росте число вилучень житла за борги

Нерухомість
705
За даними британської Ради іпотечних кредиторів (Council of Mortgage Lenders), у липні-вересні нинішнього року кількість вилучень житла за борги виросла на 12%, а річний показник, за оцінками Ради, виросте на 70% у порівнянні з 2007 роком, повідомляє 21 листопада Times.
У цілому за цей період було вилучено 11,3 тисячі одиниць житла, власники якого не могли виплачувати іпотечні позики. Рада 21 листопада підтвердила свій прогноз, що кількість вилучень за рік досягне 45 тисяч.
Нові дані Ради показують також, що кількість іпотек з недоїмками як мінімум за три місяці виросла в липні-вересні на 8%.
Кількість випадків, коли люди не внесли платежі з іпотеки вчасно, до кінця вересня склала 168 тисяч, і кредитори вважають, що кількість іпотек з недоїмками під кінець року перевищить попередній прогноз 170 тисяч.
Генеральний директор Ради кредиторів Майкл Куган заявив: "Економічна ситуація в цілому наводить на думку про майбутнє погіршення становища з недоїмками, як би уважно кредитори не врегулювали свої відносини з позичальниками, що зіткнулися із труднощами".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас