Мірошниченко: Керівництво України провокує РФ на підвищення ціни на газ з 2009 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мірошниченко: Керівництво України провокує РФ на підвищення ціни на газ з 2009 р.

Енергетика
598
Народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко вважає, що керівництво України провокує РФ на підвищення ціни на газ з 2009 р. Про це він заявив сьогодні в ході "круглого столу".
"Що стосується заяв РФ про ціну на газ, то, я думаю, багато в чому така реакція Росії, жорстка позиція в переговорному процесі обумовлена діями української влади. Адже є провокаційні заяви з боку окремих представників української влади, тому у Росії зникає мотивація для ведення переговорного процесу", - відзначив Ю.Мірошниченко.
Депутат нагадав, що Президент Віктор Ющенко неодноразово робив заяви про необхідність початку переговорного процесу з РФ про виведення ЧФ РФ з Криму до 2017 р. Ю.Мірошниченко також відзначив, що "українське керівництво наполягає, що Голодомор - це геноцид виключно українського народу, забуваючи, що постраждали інші народи СРСР, зокрема жителі Кубані, Казахстану". "Це побічно звинувачує Росію як правоприємницю СРСР", -сказав він.
В цілому, Ю.Мірошниченко відзначив, що "всі ці заочні дебати українського керівництва з російським створюють емоційний фон, який шкодить відносинам Росії і України".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас