За плівки Мельниченка пропонували $15 млн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За плівки Мельниченка пропонували $15 млн.

1
Колишній охоронець президента Микола Мельниченко, який проводив записи розмов Леоніда Кучми, в інтерв'ю "Українській правді" заявив, що йому пропонували $15 млн. за його плівки, зазначивши, що це була “найбільша з усіх поданих йому пропозицій”.
"До мене посилали різних людей, у тому числі нібито від опозиції, які пропонували домовитися з Кучмою, продати записи, щоб забезпечити спокійне майбутнє Кучми і щоб спікер Верховної Ради Володимир Литвин зайняв його крісло", — сказав Мельниченко.
Мельниченко не назвав жодного прізвища і заявив, що не має наміру продавати свої записи, повідомляють Українські Новини.
Колишній охоронець президента висловив думку, що тільки один з високопосадових представників влади — екс-глава Національного банку й екс-прем'єр Віктор Ющенко, котрий очолює блок партій "Наша Україна", намагався навести порядок в Україні.
За його словами, у зв'язку з цим Кучма і Литвин доручили Генпрокуратурі віднайти компромат на Ющенка.
Мельниченко також заявив, що секретар Ради національної безпеки й оборони Євген Марчук, у зв'язку з яким його підозрювали дехто з журналістів, не давав йому вказівок вести записи і консультацій, як це робити.
Як повідомляла ВОЛЯ, минулого тижня адвокат Мельниченко заявив, що в Україні готується вбивство колишнього охоронця президента.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас