Нові тарифи на проїзд у громадському транспорті Києва вступлять у силу після оприлюднення розпорядження у пресі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові тарифи на проїзд у громадському транспорті Києва вступлять у силу після оприлюднення розпорядження у пресі

Казна та Політика
1725
Нові тарифи на проїзд у громадському транспорті в Києві набудуть чинності після того, як буде оприлюднене відповідне розпорядження, повідомив журналістам начальник Головного управління з питань цінової політики Київської міської державної адміністрації Василь Яструбинський у п'ятницю.
При цьому він відзначив, що розпорядження міськдержадміністрації про підвищення тарифів уже підписано, але поки не оприлюднено, і для того, щоб воно набуло чинності, необхідно опублікувати документ у газеті "Хрещатик".
Начальник комунального підприємства (КП) "Київпастранс" Микола Ламбуцький, у свою чергу, повідомив журналістам, що вже надруковано нові талони для проїзду в наземному громадському транспорті (автобусі, тролейбусі і трамваї).
У метрополітені, за словами директора КП "Київський метрополітен" Петра Мірошникова, у листопаді будуть діяти старі місячні проїзні, однак відразу після оприлюднення розпорядження будуть введені в обіг нові жетони. З 1 грудня поточного року по 1 грудня 2009 року буде діяти річний проїзний, котрий можна буде придбати в касі.
Раніше в п'ятницю перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Денис Басс повідомив, що з 1 листопада 2008 року в Києві підвищуються тарифи на проїзд у громадському транспорті. Вартість одноразової поїздки в метро складе 2 грн, у наземному транспорті (автобус, тролейбус, трамвай) - 1,5 грн, якщо талон придбаний попередньо, і 2 грн, якщо пасажир купує його в кондуктора.
У цей час вартість проїзду, у тому числі в метро, становить 50 коп.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас