Уряд України затвердив план заходів з адаптації вітчизняної економіки до вимог СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд України затвердив план заходів з адаптації вітчизняної економіки до вимог СОТ

Аграрний ринок
1114
Кабінет Міністрів своїм розпорядженням затвердив план заходів щодо адаптації української економіки до вимог СОТ. Про це повідомило управління зв'язків зі ЗМІ Секретаріату КМУ.
Як відзначається в повідомленні, затверджений урядом план зазначених заходів дає можливість підвищити конкурентноздатність галузей вітчизняної економіки і разом з тим нейтралізувати можливі для неї негативні наслідки у зв'язку з набуттям Україною членства у СОТ.
План заходів направлений, зокрема, на залучення іноземних інвестицій у розвиток аграрного бізнесу, машинобудування, суднобудування, сферу транспорту і зв'язку, а також на посилення ветеринарно-санітарних заходів і контролю за технічними стандартами імпортної продукції. Запропоновані також механізми підтримки української продукції на зовнішніх товарних ринках.
Реалізація плану заходів щодо адаптації української економіки до вимог СОТ буде здійснюватися в рамках коштів держбюджету України, передбачених для виконання відповідних державних цільових і галузевих програм і за рахунок позабюджетних джерел, зокрема інвестиційних і кредитних ресурсів.
За матеріалами:
АПК-Інформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас