Криза заморозила підготовку до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криза заморозила підготовку до Євро-2012

Казна та Політика
525
В основних і резервних містах України, відібраних для проведення в них матчів Євро-2012, припинені роботи на порядку 80% об'єктів, які вже повинні розвиватися й будуватися.
Про це заявив заступник глави Нацагентства з питань Євро-2012 Євгеній Вилинський, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
"Ми проїхали містами і побачили, що відсотків 80 об'єктів, які зараз повинні розвиватися й будуватися активно, зараз застигли", - сказав він у ході інвестиційного конгресу "Механізми залучення інвестицій у девелопмент".
Основними причинами цього Вилинський називає вплив економічної кризи, повільне й не завжди правильне прийняття управлінських рішень та інше.
За його словами, Україна вже сьогодні "не вписується" у терміни з будівництва нових об'єктів в Євро-2012 через тривалі процедури одержання необхідної дозвільної документації.
"Об'єкти, які ми повинні будувати, всю дозвільну документацію ми можемо одержати тоді, коли треба вже чемпіонат проводити", - сказав він.
Вилинський також відзначив, що на сьогоднішній день план з підготовки країни до Євро-2012 виконується десь на 60%. "План виконується зараз відсотків на 60, а готовність прагне до нуля", - сказав він.
Як відомо, глава Нацагентства з питань Євро-2012 Євгеній Червоненко наприкінці вересня завірив, що Україна вчасно підготується до проведення чемпіонату, якщо будуть ухвалені розроблені Нацагентством законопроекти, і якщо державна влада буде сприяти бізнесу, який бере участь у цій підготовці.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас