"Газпром" прогнозує зниження виручки від продажу газу до Європи в 2009 р., але компенсацію зростанням цін на газ в РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпром" прогнозує зниження виручки від продажу газу до Європи в 2009 р., але компенсацію зростанням цін на газ в РФ

Енергетика
419
"Газпром" чекає зниження виручки в 2009 р. від продажу газу до Європи за рахунок зниження світових цін на вуглеводні, але це скорочення буде компенсовано зростанням цін на газ всередині РФ, повідомив сьогодні на конференції UBS заступник голови правління "Газпрому" Андрій Круглов.
А.Круглов також повідомив, що ВАТ "Газпром" має намір найближчим часом скоротити довгострокові фінансові вкладення. Капітальні затрати будуть збережені на рівні попередніх трьох років, повідомив він. А.Круглов підкреслив, що концерн продовжить самостійно фінансувати капвкладення грошовими коштами, отриманими від операційної діяльності, і не має наміру припиняти заявлені проекти.
Рада директорів ВАТ "Газпром" планує в грудні 2008 р. розглянути питання про антикризові заходи для здійснення діяльності компанії. За словами А.Круглова, в грудні рада директорів також планує прийняти трирічний бюджет компанії з урахуванням "нових економічних реалій". Він відзначив, що в 2009 р. у компанії є можливість утриматися від залучення додаткових коштів на фінансовому ринку.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас