В Одеському регіоні заборгованість із зарплати перевищує 30 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одеському регіоні заборгованість із зарплати перевищує 30 млн грн

Казна та Політика
138
Загальний борг підприємств Одеської області із заробітної плати перевищив 30 млн грн, повідомила начальник головного управління праці та соціальної політики облдержадміністрації Олена Китайська на апаратній нараді.
За словами чиновника, заборгованість економічно активних підприємств становить 9,300 млн грн, або 30% загального боргу із зарплати. При цьому вона відзначила, що з початку вересня зафіксоване зниження заборгованості на 428 тис. грн (на 4%).
Сума заборгованість перед працівниками підприємств-банкрутів з початку 2008 року виросла в чотири рази і становить 69% загального боргу (21,300 млн грн).
Китайська поскаржилася, що вжиті заходи не дають результату: кількість підприємств-боржників скорочується, а заборгованість росте. У цей час у регіоні зареєстровано 92 підприємства-боржника.
"В умовах фінансової кризи багато підприємств будуть скорочувати штат працівників. Необхідно простежити, щоб перед тими, хто потрапить під скорочення, також не було боргів із заробітної плати", - підкреслила вона.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас