"Івано-Франківськтеплокомуненерго" розраховує 20 жовтня отримати кредит в 10 млн грн для погашення боргів за газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Івано-Франківськтеплокомуненерго" розраховує 20 жовтня отримати кредит в 10 млн грн для погашення боргів за газ

Енергетика
176
Комунальне підприємство "Івано-Франківськтеплокомуненерго" розраховує 20 жовтня отримати кредит в 10 млн грн для погашення боргів за газ. Про це повідомив на засіданні колегії Івано-Франківської облдержадміністрації заступник міського голови Івано-Франківська з житлово-комунальних питань Олександр Дерев"янко. "У нас повністю оформлена кредитна лінія на 10 млн грн в "Мегабанку". Я думаю, що в понеділок (20 жовтня) це питання буде вирішене", - сказав він.
Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук назвав підготовку Івано-Франківська до початку опалювального сезону незадовільною і зобов"язав міську владу розпочати опалювальний сезон до 20 жовтня.
Як повідомлялось раніше, Івано-Франківськ не може розпочати опалювальний сезон через борги за газ. У вересні міськрада дозволила "Івано-Франківськтеплокомуненерго" заставити майно для погашення боргів за газ.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас