АБ "Брокбізнесбанк" як номінант бере участь в міжнародному конкурсі "Mastercard Банк року 2008" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АБ "Брокбізнесбанк" як номінант бере участь в міжнародному конкурсі "Mastercard Банк року 2008"

337
АБ "Брокбізнесбанк" як номінант бере участь в міжнародному конкурсі "Mastercard Банк року 2008", який проводиться чеською компанією Fincentrum.
"Mastercard Банк року” – це міжнародна ініціатива, заснована в Чехії 7 років тому. Конкурс є одним з найбільш престижних фінансових рейтингів Східної Європи . організовується в Україні, Чехії, Словенії, Польщі і Угорщині.
Мета конкурсу – визначити кращі продукти і послуги фінансових організацій, які працюють в Україні.
АБ „Брокбізнесбанк” номінований в категоріях: „Банк року”; „Найбільш динамічний банк року”; „Найбільш надійний банк року”; „Банківський продукт року”.
Кращих в даних категоріях визначить професійне жюрі, яке складається з експертів фінансового ринку: директорів українських і міжнародних компаній, наукових співробітників, аналітиків і провідних журналістів.
Номінація „найнадійніший банк року” буде оцінений шляхом відкритого голосування на сайті http:// maanimo.com/bankgoda/.
Урочиста церемонія нагородження переможців „Mastercard Банк року 2008” відбудеться 27 жовтня т. р. в „Українському Будинку” в Києві. Серед гостей гала-вечори будуть присутні представники уряду, Національного банку України, Асоціації українських банків, глави правління найбільших банків і страхових компаній України, жюрі конкурсу і представники ЗМІ.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас