Вінницьку філію АБ "Брокбізнесбанк" розширює мережу обслуговування для населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вінницьку філію АБ "Брокбізнесбанк" розширює мережу обслуговування для населення

207
Вінницька філія АБ "Брокбізнесбанк" розширює мережу обслуговування для населення міста, забезпечуючи широкий спектр послуг і високий рівень обслуговування своїх клієнтів.
Так, Вінницька філія відкрила міське відділення №2 за адресою: м. Вінниця, пр-т Коцюбінського,24. Відділення розташоване в центрі міста . Це п'яте відділення АБ ”Брокбізнесбанка” у Вінником регіоні.
Нове відділення надає такі послуги, як: відкриття/ ведення поточних і депозітніх рахунків; видача готівки з поточних рахунків і депозитних вкладів; кредитні операції; прийом коммунальніх і інших платежів від фізичних осіб; відкриття і обслуговування карткових рахунків; впровадження і супровід зарплатових проектів клієнтів банку; неторгові операції – обмін валют, видача готівкових засобів за платіжними картками, забезпечення грошових переказів.
Сучасне банківське устаткування і засоби зв'язку банку дозволяють здійснювати всі операції в режимі банківського дня, а зручні комплексні умови створюють сприятливу атмосферу для клієнтів під час обслуговування і налаштовують на довготривалу партнерську співпрацю з банком.
У відділенні встановлений і цілодобово працює банкомат. АБ "Брокбізнесбанк" активно працює над створенням оптимального продуктового ряду для фізичних осіб і корпоративних клієнтів, враховуючи світові стандарти банківського обслуговування. Вінницька філія АБ "Брокбізнесбанк"» почала свою діяльність 4 січня 2005 року і знаходиться за адресою вул. Киевськая,14. Філія надає повний спектр банківських послуг для фізичних і юридичних осіб.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас