Азаров: Питання про те, чи вплине на Україну світова криза, рівнозначне питанню про те, де знаходиться Україна - на Землі чи на Марсі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Питання про те, чи вплине на Україну світова криза, рівнозначне питанню про те, де знаходиться Україна - на Землі чи на Марсі

Казна та Політика
766
Депутат від Партії Регіонів Микола Азаров критикує заяви політиків про те, що світова фінансова криза не вплине на Україну. Про це він заявив не прес-конференції в понеділок.
На думку Азарова, питання про те, вплине на Україну світова криза чи ні, рівнозначне питанню про те, де знаходиться Україна - на Землі чи на Марсі.
При цьому він відзначив, що багато хто любить порівнювати з космічним прибульцем мера Києва Леоніда Черновецького.
"У мене складається враження, що в Україні більшість політиків - інопланетяни. Вони як би живуть в іншому світі, в інших вимірах, в інших поняттях і навіть цифри Держкомстату, які вони одержують, у них якісь інші - марсіанські", - сказав він.
На думку Азарова, не бачити того, що відбувається в країні, і заявляти про те, що все добре "може тільки людина хвора на голову або інопланетянин".
"Я не дарма космічну тему пропоную вам для розробки. Припустимо, що світова економічна криза не впливає на Україну, фінансова криза, це означає, що економіка України ніяк не пов'язана з рештою світу, сама по собі? Хто може таке припустити? А якщо впливає - треба сідати і думати, що робити, а взагалі ж можна було і заздалегідь подумати", - сказав він.
"Скажімо, півроку тому або рік тому можна було подумати? Не подумали. У результаті маємо такі проблеми", - відзначив Азаров.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас