RosUkrEnergo вважає, що "Нафтогаз України" спочатку повинен погасити борг за газ перед ним, а вже потім думати про чужі борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

RosUkrEnergo вважає, що "Нафтогаз України" спочатку повинен погасити борг за газ перед ним, а вже потім думати про чужі борги

Енергетика
205
У швейцарському трейдері RosUkrEnergo вважають, що НАК "Нафтогаз України" спочатку повинна погасити свій поточний борг перед компанією, а вже потім обговорювати можливість купівлі боргу швейцарського трейдера перед ВАТ "Газпром".
Про це повідомило джерело, близьке до RosUkrEnergo, коментуючи заяви українського прем'єра Юлії Тимошенко про можливість сплати Україною боргів RosUkrEnergo перед ВАТ "Газпром" в обмін на закачаний газ у ПСГ.
"У першу чергу мова повинна йти про погашення заборгованості "Нафтогазу України" перед RosUkrEnergo за поточні постачання газу, зіставною за розміром з боргом RosUkrEnergo. "Нафтогазу України" необхідно розрахуватися зі своїми боргами, за рахунок яких сформувався борг RosUkrEnergo, замість того, щоб спекулювати на заявах про можливість сплати заборгованості самого RosUkrEnergo", - сказав співбесідник агентства.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас