Sony завершив угоду купівлі у Bertelsmann частки у СП Sony BMG — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony завершив угоду купівлі у Bertelsmann частки у СП Sony BMG

Фондовий ринок
126
Японський виробник електроніки Sony Corp. завершив угоду купівлі 50% частки німецької компанії Bertelsmann AG у спільному підприємстві Sony BMG Music Entertainment.
Про це говоритися в повідомленні Sony.
Sony BMG буде перейменовано в Sony Music Entertainment Inc. (SMEI) і стане підрозділом Sony Corporation of America. Sony планує буде продовжувати співробітничати з Bertelsmann в сфері виробництва і продажу мультимедійної продукції на території Європи, щонайменше до закінчення наявних шестирічний угод.
Sony і Bertelsmann створили Sony BMG у серпня 2004 року на паритетних засадах. Компанія об'єднує музичні лейбли Arista Records, Columbia Records, Epic Records, J Records, Jive Records, RCA Records і Zomba, а також має контракти з такими відомими музикантами, як Селін Діон, Алісія Кейс, Йо Йо Ма, Брюс Спрінгстін, Джастін Тімберлейк.
Чутки про можливий продаж частки Bertelsmann в Sony BMG з'явилися наприкінці липня. У серпні сторони офіційно оголосили про досягнення угоди. Сума угоди оцінюється в $1,2 млрд. У середині вересня угода була схвалена Єврокомісією.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас