Все вирішиться у вихідні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Все вирішиться у вихідні

Фондовий ринок
675
Отже, довгоочікуване рішення так і не було прийнято, однак вчора Пелосі, спікер нижньої палати, після засідання заявив, що Конгрес "поліпшує неприйнятний план Полсона". Це означає, що, безумовно, рішучих заходів зі стабілізації ситуації буде вжито, тобто план по суті буде схвалений, але, швидше за все, у дещо іншому форматі.
Інвестори сприйняли ці коментарі позитивно і євро знизився проти долара до позначки 1.4560, однак вранці трохи відновився. Навіть невелике зміцнення долара в сформованій ситуації здається оманливим: вчора ми одержали дуже слабкі дані із Штатів. Продажі нових будинків впали нижче 500 тис. (гірший показник за 17 років) і склали 460 тис. Кількість допомоги з безробіття також зросла до максимального значення з 2001 р. (493 тис.). І, нарешті, обсяг замовлень на товари тривалого користування скоротився на 4.5%. Додайте до цього ще й кризову ситуацію у фінансовій сфері і ви одержите рецесію, незалежно від того, які рішення прийме Конгрес. І навіть зниження темпів зростання Єврозони тепер, на тлі невизначеності в США, здається тільки лише тимчасовою невеликою неприємністю, а не приводом для продажів EUR/USD.
Сьогодні варто звернути увагу на звіти з корпоративних прибутків, а також ВВП. На тлі вчорашніх даних, не очікуємо від них нічого позитивного. Через високу волатильність в усіх фінансових інструментах, ціна може до прояснення ситуації рухатися в широкому діапазоні, не визначившись з тенденцією. Однак, фундаментальні показники на даний момент очевидно не на користь американської валюти.
Дарина Захарова
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас