Набридли збитки? Обирай професіоналів! ІФ КУА "Рінако-Інвест" в серпні принесли своїм учасникам майже 5 % прибутку. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Набридли збитки? Обирай професіоналів! ІФ КУА "Рінако-Інвест" в серпні принесли своїм учасникам майже 5 % прибутку.

Фондовий ринок
353
Починаючи з 4 вересня 2008 року після прийняття рішення ДКЦПФР про відповідність фондів Законодавству України, інвестиційні сертифікати пайових фондів "Рінако-Авангард" та "Рінако-Бастіон" розміщуються за ринковою вартістю. Вартість чистих активів цих фондів у розрахунку на один інвестиційний сертифікат за серпень зросла майже на 5 відсотків, що дозволило інвесторам переконатися в їх надійності. Відповідно фонди стали найкращими за доходністю.
Незалежний інформаційний ресурс Investfunds визнав Фонди "Рінако-Авангард" та "Рінако-Бастіон" найкращими по результатам серпня 2008 року. Переглянути ренкінги по всіх інвестиційних фондах Ви можете на їхньому сайті в розділі "Ренкінги".
З метою захисту інвесторів від негараздів, які час від часу виникають на фондовому ринку, професійний торговець цінними паперами "Рінако-Фінанс" запровадив програму по захисту інвесторів "Надійний Бастіон". Суть програми полягає в тому, що учасник фонду "Рінако-Бастіон" за будь-яких умов не втрачає вкладені кошти.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас