"Нафтогаз України" вирішив ліквідувати "Укргазмережі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз України" вирішив ліквідувати "Укргазмережі"

Енергетика
470
Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" вирішила ліквідувати одне з дочірніх підприємств - "Укргазмережі", створене на початку 2007 року для обслуговування об'єктів державних газорозподільних мереж.
Правління "Нафтогазу України" минулого тижня погодило припинення діяльності підприємства шляхом його ліквідації і доручило керівникові компанії "Газ України" реалізувати відповідні заходи, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у НАКу.
Держхолдинг паралельно звернувся до Міністерства палива та енергетики України, як вищого органу управління "Нафтогазом України", із проханням погодити ліквідацію цього підприємства.
Як повідомлялося, уряд України в серпні поточного року доручив Мінпаливенерго і НАКу оптимізувати і спростити організаційну структуру держхолдингу, у тому числі за рахунок розмежування виробничих та інших підрозділів.
"Газ України", дочірня компанія "Нафтогазу України", створила дочірнє підприємство "Укргазмережі" у лютому 2007 року для обслуговування державних газорозподільних мереж, які неефективно експлуатують регіональні газорозподільні організації.
"Укргазмережі" 1 травня минулого року почали обслуговувати державні газорозподільні мережі на території Чернівецької області, які раніше експлуатувало ВАТ "Чернівцігаз".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас