Долар продовжує слабшати на тлі невизначеності й "широкомасштабного зниження економічної активності" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар продовжує слабшати на тлі невизначеності й "широкомасштабного зниження економічної активності"

Валюта
429
700 мільярдний план з порятунку фінансового сектора США ще не прийнятий, однак хмари нависають над Сполученими Штатами все більше й більше.
Здається, вже навіть не важливо, яке буде рішення - суттєвого полегшення самої економіки покупка безнадійних активів, тим більше на таку величезну суму, не принесе.
Вчора було висловлено багато побоювань з приводу стабільності американської економіки. Глава ФРС Бен Бернанке заявив, що кредитна криза вже нанесла ушкодження домогосподарствам і корпоративним витратам. "Економічна активність, схоже, розпочала широкомасштабне зниження", - відзначив він на виступі в Конгресі.
Вчора також виступав Джордж Буш, який також дотримується думки, що запропонований Полсоном план зможе допомогти виправити ситуацію. Президент США спробував переконати американців в тому, що якщо не вжити рішучих заходів, це може загнати економіку в рецесію.
Всі зазначені заяви, природно, тільки внесли ще більше невизначеності в торги. Настрої по долару чітко ведмежі. І, мабуть, незалежно від вжитих урядом заходів, такими й залишаться найближчим часом.
Дар’я Захарова
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас