Мер: Опалювальний сезон у Києві почнеться вчасно, якщо не будуть знижені постачання газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мер: Опалювальний сезон у Києві почнеться вчасно, якщо не будуть знижені постачання газу

Енергетика
193
Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що опалювальний сезон у столиці почнеться вчасно, якщо не будуть знижені поставки газу.
"Розпорядження президента (про достроковий початок опалювального сезону - ІФ), звичайно, буде виконано, якщо не втрутиться політика й усякі негарні вчинки важливих посадових осіб, відповідальних за постачання та транспортування газу на київські об'єкти", - сказав він на брифінгу в середу.
"Я вам гарантую, що в нас є кошти, і ми повні рішучості дотримуватись всіх правил, які встановлені і нами, і президентом, щоб люди в Києві почували себе комфортно", - також сказав міський голова.
Л.Черновецький також підкреслив, що в Києві на сьогоднішній день найнижчі тарифи на житлово-комунальні послуги. Разом з тим, він заявив, що з 1 січня 2009 року ціна на газ підніметься з $178 до $300 за 1 тис. куб. м.
"Це катастрофа для всіх регіонів, крім, напевно, Києва - таку ціну не витримає споживач і житлово-комунальні послуги повинні піднятися в 3-4 рази", - також заявив він.
Разом з тим, мер не сказав чітко, чи будуть підвищуватися тарифи на житлово-комунальні послуги для населення в Києві. "Ми постараємося перекласти весь тягар на юридичних осіб", - заявив він.
Суть цього нововведення, за словами Л.Черновецького, полягає в тому, що "за киян будуть платити казино, банки".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас