Основні валютні пари рухаються у флеті через високу невизначеність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Основні валютні пари рухаються у флеті через високу невизначеність

Фондовий ринок
278
Вчорашній виступ Полсона не прояснив ситуацію, тому що Конгрес не зважився вчора прийняти план з порятунку фінансових інститутів, запропонований секретарем Казначейства США. Однак протягом декількох днів питання буде обговорюватися, і те або інше рішення повинне бути прийняте. Сьогодні ввечері буде виступати Бернанке, який, можливо, у своїх коментарях проллє світло на те, яка все-таки перспектива розвитку подій.
Тим часом, імовірність зниження основної дисконтної ставки ФРС у жовтні, підвищилася на 28 % за один день. Відповідно до ф'ючерсів Чиказької товарної біржі, імовірність становить 62% у порівнянні із вчорашніми оцінками на рівні 34%.
Що стосується Єврозони, то ситуація також не виглядає оптимістичною. Вчора ринок розчарували дані щодо PMI, які вийшли нижчими за прогнози і у сфері послуг, і в сфері промисловості. Індекс настрою в ділових колах IFO Німеччини сьогодні вранці також був опублікований зі зниженням, що підтверджує, що спад поширюється на всі галузі економіки.
О 17.00 за київським часом будуть опубліковані дані щодо продажів на вторинному ринку житла, які могли б підтримати долар. Однак, найімовірніше, ціна не визначиться з рухом у середньотреміновій перспективі, поки не з'ясується, які дії має намір прийняти Конгрес США зі стабілізації фінансового сектора.
Захарова Дарина
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас