Турчинов вважає, що політична нестабільність ускладнює переговори з Росією щодо газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов вважає, що політична нестабільність ускладнює переговори з Росією щодо газу

Енергетика
143
Перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов вважає, що політична нестабільність ускладнює переговори між Україною й Росією щодо поставок природного газу.
Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал" 23 вересня.
"Безумовно, переговори будуть важкими, тому що політична невизначеність, яка, на жаль, сьогодні є в парламенті, також не буде позитивно впливати на ці переговори", - сказав Турчинов.
З його слів, переговори щодо газу повинні відбудуться наприкінці вересня - початку жовтня.
Турчинов сподівається, що авторитет прем'єр-міністра Юлії Тимошенко та її професіоналізм у веденні переговорів істотно наблизять сторони до позитивного результату.
Крім цього, Турчинов спростував заяву заступника глави Секретаріату Президента Андрія Кислинського про те, що Тимошенко в ході свого візиту в Москву (Росія) не тільки буде обговорювати співробітництво, а й буде доповідати про політичну ситуацію в країні.
"Не потрібно взагалі, мені здається, принижуватися навіть, даючи коментарі на заяви таких Кислинських. Мені здається, що тут більше проблема повинна цікавити психіатрів або інших фахівців", - сказав він.
Як повідомляло агентство, Тимошенко також вважає, що політична нестабільність уповільнює переговори з Росією щодо поставок природного газу.
У серпні Україна й Росія домовилися до жовтня сформувати зведений аналіз міжурядових угод щодо поставок природного газу, а також підготувати пропозиції щодо головних принципів, які забезпечать довгострокову прогнозовану й двосторонню співпрацю в газовій галузі.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас